Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки савез централне Србије позива све најмлађе пливаче, клубове и све заинтересоване  да им се придруже на Отвореном првенству најмлађих категорија на базену у Краљеву у суботу 2. септембра 2017. године.

Пропозиције такмичења можете прочитати овде, а више о такмичењу и Савезу можете сазнати на страници http://www.pscs.rs/

 

 

 

На затвореном базену СЦ „Нови Београд“ од 4. до 6. августа 2017. године одржаће се Летње појединачно и екипно државно првенство Србије за јуниоре и у апсолутној конкуренцији.

Такмичење је појединачно и екипно, траје три (3) дана и састоји се из шест (6) делова, три преподневна и три поподневна. Преподневни делови такмичења почињу у 10:00, а поподневни делови такмичења почињу у 17:00.

Пошто је ово једно од најважнијих догађаја летње такмичарске сезоне у нашем спорту, позивамо све медије и ширу јавност да пливачима пруже подршку коју они својим радом и заслужују.

Улаз је слободан и надамо се да ће овај, по свему позитиван и свима доступан догађај бити инспирација како садашњим, као и будућим младим пливачким шампионима.

Летње првенство Србије за кадете одржало се у Нишу на базенима СЦ Чаир у сарадњи са ПК Свети Никола из Ниша

Летње првенство Србије за пионире одржало се у Нишу на базенима СЦ Чаир у сарадњи са ПК Свети Никола из Ниша.

 

Светско првенство у пливању, Мађарска, Будимпешта 23-30.7.2017.

 

У уједначеној конкуренцији на Светском првенству наш Велимир Стјепановић у трци 200м слободно дао је све од себе и у укупном пласману заузео 12. место испливавши 1:46.82.

 

 

 

Светско првенство у пливању, Мађарска, Будимпешта 23-30.7.2017.

Првог дана Светског првенства наш Себастиан Сабо пливао је јуначки, на нивоу светске конкуренције и остварио 13. место на свету са временом 23.54.