Latest

The latest news from the Joomla! Team

У складу са објављеним критеријумима за учешће на првим базичним припремама Пливачког савеза Србије у 2021. години, које ће се одржати у Београду у националном тренажном центру на Кошутњаку од 02. до 14. јануара 2021. године, национални селектор др Игор Беретић утврдио је списак пливача које позива на ове припреме.

Позив можете прочитати овде.

У складу са одлуком Управног одбора о одржавању Скупштине Пливачког савеза Србије 28.12.2020. године, Стручна служба Пливачког савеза Србије, у складу са чланом 41, став 1 Статута Пливачког савеза Србије објављује списак делегата пријављених за седницу Скупштине ПСС. 

Списак можете прочитати овде.

 

 

У складу са одлуком Управног одбора о одржавању Скупштине Пливачког савеза Србије 28.12.2020. године, Стручна служба Пливачког савеза Србије, у складу са чланом 41, став 1 Статута Пливачког савеза Србије објављује списак чланица са правом гласа на Скупштини.

Званичан списак можете прочитати овде.

 

Појединачно и екипно првенство Србије за кадете, јуниоре и у апсолутној конкуренцији у 50m базену одржаће се овог продуженог викенда у Београду, на базену "25. Мај - Милан Гале Мушкатировић" од четвртка 17. децембра до недеље 20. децембра 2020. године.

Такмичење ће се одржати у нешто измењеном формату, квалификације ће се пливати у три дела сваког дана, а овога пута финалне трке биће и за кадетску категорију.

Како бисмо испоштовали све препоруке надлежних институција и Здравствени протокол ПСС, такмичење ће бити затворено за публику. Улазак на објекат ће бити организован и контролисан, али сви заинтересовани ће моћи да прате такмичење путем видео преноса и преко уживо резултата https://live.swimrankings.net/28604/

Линкови:

1. дан квалификације овде 

1. дан финала

2. дан квалификације

2. дан финала

3. дан квалификације

 3. дан финала

4. дан квалификације

4. дан финала

 

 

                    

У недељу 6. децембра, у Београду на базену "25. Мај - Милан Гале Мушкаторовић" одржано је Појединачно и екипно мастерс првенство Србије. 

Овај, по свему позитиван догађај био је у нешто мањем броју и окупио је 26 мастерс пливача из 8 клубова. 

Најуспешнија екипа била је екипа ПК "Баракуда". Друго место освојили су пливачи ПК "Пливачке авантуре", а треће место је заузела екипа ПК "11. Априла".

Медаљама су се наградили такмичари који су се у оквиру своје категорије пласирали као први, други и трећи у свим индивидуалним дисциплинама и штафетама. Преглед свих освојених медаља можете прочитати овде.