Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки клуб "Пролетер" из Зрењанина позива пливачку и ширу јавност на међународни пливачки митинг "Младост 2017" 7. маја 2017. године. Такмичење се одржава на базену СЦ "Југ" у Зрењанину.

Пропозиције овог такмичења можете преузети овде, а  више о клубу можете сазнати на њиховој страници http://www.pkproleter.org/ 

Пливачки клуб "Фока" из Крагујевца позива пливачку и ширу јавност на међународни пливачки митинг "Ђурђевдански Куп" који ће се одржати 6. маја о.г. на базенима СЦ "Парк" у Крагујевцу.

Пропозиције овог такмичења можете преузети овде, а више о клубу и такмичењу погледајте на страници клуба https://sites.google.com/site/pkfoka/ 

 

 

Пливачки савез Србије расписује конкурс за радно место

Генерални секретар

 

Пливачки клуб "Црвена Звезда" из Београда своју велику годишњицу 72. године постојања друштва прославиће и на међународном митингу "Све пролази Звезда траје" у Београду на базенима СЦ "Милан Гале Мушкатировић" 29. априла 2017. године.

Пропозиције такмичења можете преузети овде, а више о клубу, а и такмичењу можете сазнати на страници http://www.pkcrvenazvezda.org.rs/ 

Пливачки клуб "Дубочица" из Лесковца организује међународни пливачки митинг "Дубочица Куп" и то 29. априла 2017. године на базенима СЦ "Дубочица".

Детаље о овом такмичењу можете прочитати овде, а више о самом клубу на њиховој страници https://pkdubocica.com/  

 

Са жељом да сва искушења и изазове превазиђемо у нади, вери и љубави, да нас припадност хришћанском учењу спаја и повезује, свима који ове године славе Васкрс и по Грегоријанском и по Јулијанском календару, желимо да у миру и породичној срећи, здрављу и благостању прославе овај највећи хришћански празник.

Христос Воскресе!

Срећан Ускрс!