Latest

The latest news from the Joomla! Team

 

Пливачки клуб "Свим Стар" из Бечеја обавештава пливачку и ширу јавност да ће у суботу, 21.10.2017. године одржати такмичење "Спринт 2017" на базену СЦ "Ђорђе Предин - Баџа" у Бечеју.

Све детаље о такмичењу можете прочитати у пропозицијама.

 Добродошли!

 

 

Пливачки савез Београда позива све заинтересоване на 1. и 2. коло Зимске лиге Београда које ће се одржати на базену СЦ "Врачар" 14. и 15. октобра 2017. године.

Пропозиције можете прочитати овде.

Поштовани чланови,

Управни одбор Пливачког савеза Србије усвојио је датуме одржавања државних првенстава и такмичења у организацији ПСС за 2018. годину. На основу те одлуке датуме регионалних првенстава су одредили и регионални савези.

На основу Календара државних и регионалних првенстава за 2018. годину молимо све чланице да доставе предлоге такмичења које планирају да организују у 2018. години на прописаном обрасцу уз обавезни прилог предлога пропозиција најкасније до петка 20.10.2017. године на адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Пливачки клуб "Нови Сад" из Новог Сада обавештава пливачку и ширу јавност да ће у суботу, 28.10.2017. године одржати такмичење "Полетарац 2017" на базену СЦ "Спенс" у Новом Саду.

Све детаље о такмичењу можете прочитати у пропозицијама.

 

Добродошли.

 

Пливачки клуб "Фока" из Крагујевца обавештава пливачку и ширу јавност да ће у суботу, 21.10.2017. године одржати такмичење "IV Крагујевачки октобар" на базену УСФК Парк у Ул. Базенска бб у Крагујевцу.

Све детаље о такмичењу можете прочитати у пропозицијама.

 

Добродошли.

 

 

Обавештавамо све регистроване пливачке судије Пливачког савеза Србије да ће се у недељу, 8. октобра 2017. године у Београду  са почетком у 12 сати одржати

  СЕМИНАР ЗА ПЛИВАЧКЕ СУДИЈЕ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ са следећим темама: