Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки савез централне Србије 12. августа приређује  Отворено првенство централне Србије на 2,5км и на 5км на базену у Ћуприји са почетком у 11 сати.

Више о такмичењу можете прочитати овде.

 

Пливачки савез Србије у складу са календаром такмичења за 2019. годину на базену СЦ "Парк" у Крагујевцу уз помоћ града Крагујевца организује

Летње првенство Србије за јуниоре и у апсолутној конкуренцији од 2. до 4. августа 2019. године.

  

Такмичењe је појединачно и екипно и траје 3 дана у 6 делова. Поподневни делови такмичења почињу у 17:30, а преподневни делови такмичења почињу у 09:30.

Медаљама ће се наградити такмичари који су се у оквиру своје категорије пласирали као први, други и трећи у свим индивидуалним дисциплинама и штафетама. 

Улаз је слободан и надамо се да ће овај, по свему позитиван и свима доступан догађај бити инспирација како садашњим, тако и будућим младим пливачким шампионима.

  "Пливање је знате спорт број 1!" - ДОБРОДОШЛИ!

 

Пливачки клуб "Јагодина" позива све заинтересоване да им се придруже у недељу, 28. јула на пливачкој манифестацији 14. Меморијал Мирослав Ковачевић - Геза 2019 у Јагодини на базену Аква парк. 

Више детаља о правилима такмичења можете прочитати овде.

 

Пливачки савез Србије у складу са календаром такмичења за 2019. годину на базену СЦ "Kрушевац” у Крушевцу сарадњи са Пливачким савезом централне Србије организује  

Летње појединачно и екипно првенство Србије за кадете од 27. до 28. јула 2019. године.

Такмичењe је појединачно и екипно и траје 2 дана у 3 дела. 

Пријављено је 181 пливач из 34 клуба, а медаљама ће се наградити такмичари који су се у оквиру своје категорије пласирали као први, други и трећи у свим индивидуалним дисциплинама и штафетама.

Резултате можете пратити на линку резултати  

Улаз је слободан и надамо се да ће овај, по свему позитиван и свима доступан догађај бити инспирација како садашњим, тако и будућим младим пливачким шампионима.

  "Пливање је знате спорт број 1!" - ДОБРОДОШЛИ!

Српска пливачица Нина Станисављевић на Европском олимпијском фестивалу младих у дисциплини 50м краул освојила је сребрну медаљу са временом 25,70. Нина је поставила и рекорд такмичења у овој дисциплини у квалификацијама које је испливала за 25,64.

На овогодишњем Европском олимпијском фестивалу младих на пливачком такмичењу српски пливачи постављају нове националне рекорде.

Нина Станисављевић наступила је у дисциплини 100м краул у којој је прво у полуфиналној, а потом и у финалној трци поставила нови национални рекорд у 50м базенима за девојке до 18 година и млађе са временом 56,42, односно 56,28. Она је у финалној трци заузела 4. место у укупном пласману.

Никола Лазаревић  остварио je пласман у финале у дисциплини 200м прсно у којој је са временом 2:16,62 остварио 6. место.