Latest

The latest news from the Joomla! Team

Обавештавамо све клубове да је услед померања рокова од стране организатора (ЛЕН и ФИНА) дошло до померања рокова за остварење прописаних норми за два такмичења: 

 

ЛЕН Европско јуниорско првенство на 22.06.2019. године до 23:00  и

 

ФИНА Светско јуниорско првенство на 22.07.2019. године.

 

Пливачки клуб "Валис" из Ваљева позива све заинтересоване да им се придруже на међународном пливачком такмичењу "Петница Куп" у суботу 15. јуна 2019. године на базену СРЦ "Петница".

Више о такмичењу можете прочитати овде.

 

Појединачно и екипно отворено мастерс првенство у 50m базену одржаће се у Београду, на базену СЦ "Милан Гале Мушкатировић" у суботу 15. јуна 2019. године од 12:00 до 16 сати (расплив почиње у 12:00).

Систем такмичења:

- такмичење је отворено за стране пливаче

- такмичење ће бити индивидуално и екипно

Сви домаћи такмичари који учествују на Првенствима Србије, такмичењима у организацији ПСС и такмичењима у систему ПСС морају бити регистровани у складу са Регистрационим правилником ПСС и морају имати такмичарске легитимације ПСС.

Управни одбор Пливачког савеза Србије у складу са календаром такмичења за 2019. годину, на својој седници донео је одлуку о местима одржавања летње сезоне државних првенстава:

Летње појединачно и екипно првенство Србије за пионире – Крушевац, СЦ Крушевац,

Летње појединачно и екипно првенство Србије за кадете – Крушевац, СЦ Крушевац,

Летње појединачно и екипно првенство Србије за јуниоре и у апсолутној категорији – Крагујевац, СЦ Парк.

Пливачки клуб "Нови Сад" из Новог Сада у суботу 1. јуна 2019. године на базену СПЦ "Војводина" (Спенс) организује међународни пливачки митинг "Змај 2019".

Више детаља о такмичењу можете сазнати овде.

 

Пливачки клуб "Свети Никола" из Ниша позива пливачку и ширу јавност на међународни митинг "Трофеј Цара Константина" који ће се одржати у суботу 1. јуна 2019. године на базену СЦ "Чаир" у Нишу.

Пропозиције можете прочитати овде