Latest

The latest news from the Joomla! Team

 

Пливачки савез Србије у складу са календаром такмичења за 2019. годину на базену СЦ "Језеро" у Кикинди уз помоћ ПК "Велика Кикинда" и Спортског центра "Језеро" организује

Зимско појединачно и екипно првенство Србије за јуниоре и у апсолутној конкуренцији од 13. до 15. децембра 2019. године.

  

Обавештавамо све заинтересоване да ће Спортски савез града Кикинде, у петак, 13. децембра 2019. године у Кикинди у библиотеци Дома ученика „Никола Војводић“ са почетком у 12 сати одржати семинар са следећим распоредом: 

Европско првенство у малим базенима почиње сутра, 4. децембра и трајаће до 8. децембра. 

На овом такмичењу које се одржава у Глазгову наступиће укупно 539 пливача из 49 земаља Европе. 

Репрезентацију Србије на овом такмичењу представља пет пливача, а првог дана такмичења Србију ће представљати Нина Станисављевић у трци 50м прсно, Ања Цревар у трци 400м мешовито и Стефан Шорак у трци 400м краул.

Пливачки клуб "Врачар" из Београда позива пливачку и ширу јавност да им се придруже у суботу и недељу 7. и 8. децембра 2019. године на међународном пливачком митингу XXIX Митинг младих пливача Врачар 2019. Такмичење се одржава на базену СЦ "Врачар".

Више о такмичењу можете прочитати овде

Пливачки клуб "Swim Star" из Бечеја позива пливачку и ширу јавност да им се придруже у суботу 7. децембра 2019. године на међународном пливачком митингу Бечејска звезда 2019. Такмичење се одржава на базену СЦ "Ђорђе Предин Баџа".

Више о такмичењу можете прочитати овде.

Пливачки клуб "Феникс" из Сомбора позива пливачку и ширу јавност да им се придруже у суботу 30. новембра 2019. године на међународном пливачком митингу 14. Феникс 2019. Такмичење се одржава на базену СЦ "Мостонга".

Више о такмичењу можете прочитати овде