Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки савез Србије у складу са календаром такмичења за 2018. годину на базену СЦ "Југ" у Зрењанину уз помоћ града Зрењанина организује

Зимско првенство Србије за јуниоре и у апсолутној категорији од 14. до 16. децембра 2018. године.

  

Такмичењe је појединачно и екипно и траје 3 дана у 6 делова. Поподневни делови такмичења почињу у 17:30, а преподневни делови такмичења почињу у 09:30. Званичан тренинг је 13.12.2018. године од 18 до 20 сати.

Медаљама ће се наградити такмичари који су се у оквиру своје категорије пласирали као први, други и трећи у свим индивидуалним дисциплинама и штафетама. 

Улаз је слободан и надамо се да ће овај, по свему позитиван и свима доступан догађај бити инспирација како садашњим, тако и будућим младим пливачким шампионима.

  "Пливање је знате спорт број 1!" - ДОБРОДОШЛИ!

 

Објављујемо ажурирани број и списак чланова Скупштине Пливачког савеза Србије у оквиру припрема за предстојећу Скупштину која ће се одржати 17.12.2018. године у 12 сати у Београду у конгресном центру "Сава".  Списак можете погледати овде.

Подсећамо све редовне чланове да су у складу са чланом 30. Статута у обавези да доставе име делегата који ће их представљати на Скупштини најкасније седам дана пре одржавања седнице, односно најкасније до 10.12.2018. године.

 

 

 

На основу члана 29,3 Закона о спорту  Пливачки савез Србије, у сарадњи са Факултетом за спорт и физичко васпитање Универзитета у Београду на основу Решењa бр. 66-00-434/2016-09 са  одобрењем за обављање послова стручног оспособљавања за обављање одређених стручних послова у спорту за занимање судија у спорту расписује

 КОНКУРС

(III циклус стручног оспособљавања)

 за

СТРУЧНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ И УСАВРШАВАЊЕ ПЛИВАЧКИХ СУДИЈА

 

 

Обавештавамо све чланове да је у складу са Статутом Пливачког савеза Србије, Управни одбор Пливачког савеза Србије, на предлог председника УО, одлуком број 56-2018-11-03 од 19.11.2018. године заказао редовну седницу Скупштине Пливачког савеза Србије која ће се одржати 17. децембра 2018. године у Београду у конгресном центру "Сава" са почетком у 12 сати.  

Подсећамо да је у складу са чланом 30. Статута свака редовна чланица у обавези да достави име делегата који ће је представљати на Скупштини најкасније седам дана пре одржавања седнице.

 

 

Београд, 29.11.2018. године

У складу са одлукама са 8. седнице Управног одбора Пливачког савеза Србије достављамо списак чланица са правом гласа на предстојећој скупштини Пливачког савеза Србије.

 

 

 

 

 

 

Удружење пливачких тренера Србије и Пливачки савез Србије позивају све заинтересоване на панел дискусију која ће се одржати у суботу 1. децембра 2018. године са почетком у 16 сати у просторијама Метрополитан Универзитета у Београду у Ул. Тадеуша Кошћушка 63.

Тема ће бити "Нови трендови тренинга високог интензитета" коју ће презентовати Александар Симић. По завршетку панел дискусије одржаће се јавни тренинг у оквиру програма развојног кампа Пливачког савеза Београда на базенима СЦ "Милан Гале Мушкатировић".

Учешће и присуство на панел дисусији и/или на тренингу биће бодовано за годишње остручавање спортских стручњака.