Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки клуб "Црвена Звезда" из Београда позива пливачку и ширу јавност да са њима обележе 74. године постојања клуба на међународном пливачком митингу "Све пролази, Звезда траје" који ће се одржати у суботу, 20. априла на базену СЦ "Милан Гале Мушкатровић" у Београду.

Пропозиције можете прочитати овде.

 

Пливачки клуб "Војводина" из Новог Сада позива све заинтересоване на традиционални пливачки митинг "Ускршњи митинг" који ће се одржати у суботу, 20. априла на базену СЦ "Спенс".

Пропозиције можете прочитати овде.

 

Пливачки клуб "Пират" из Крагујевца обавештава пливачку и ширу јавност да ће у суботу, 20. априла на базенима СЦ "Парк" у Крагујевцу организовати међународни пливачки митинг "Пират опен".

Пропозиције такмичења можете прочитати овде.

 

Ања Цревар је трећи српски пливач која је новим националним рекордом у дисциплини 400м мешовито (4:37,70) за жене у апсолутној категорији  остварила А норму за ОИ Токио 2020.

Честитамо! 

 

Пливачки клуб " Велика Кикинда" из Кикинде, у суботу, 13. априла, организује међународни пливачки митинг "Пролећни куп Баната 2019" на базену СЦ "Језеро" у Кикинди.

Више о такмичењу можете прочитати овде.

 

Пливачки клуб "Ниш 2005" из Ниша позива све заинтересоване на X међународни пливачки митинг "Куп Ниша 2019" који они организују на базену СЦ "Чаир" у суботу, 13. априла.

Детаље можете прочитати овде.