Latest

The latest news from the Joomla! Team

       Данас је 114. година од оснивања савеза и тим поводом честитам свима нама на ширењу базе и стварању јаких селекција и поузданих сарадника.

     Пливачки савез Србије је опстао у породици националних гранских савеза и у породици међународно признатих организација. Ту чињеницу сматрамо огромним успехом за коју захвалност дугујемо свим члановима Пливачког савеза Србије који су, са мање или више разумевања, поднели терет и дали свој допринос у стварању услова и свести да наша кровна организација у сваком тренутку обједињава интересе свих својих чланица појединачно.

      Уверени смо да позитивна афирмација пливања у јавности мотивише на најбољи могући начин људе да се активније баве једним здравим, витешким и у целом свету распрострањеним и угледним спортом.

     Срећан нам 114. рођендан и захваљујем свим чланицама на подршци у промоцији истинских вредности српског спорта на свим нивоима.

 

Борис Дробац, председник Пливачког савеза Србије

Велика награда Крања - отворено првенство Словеније, Крањ, Словенија, 20-22.04.2018.

Национални селектор Игор Беретић саставио је списак сениорске репрезентације за међународно такмичење Велика награда Крања 2018 - Отворено првенство Словеније које ће се одржати у Крању у Словенији од 20. до 22. априла о.г.

За Србију ће пливати Велимир Стјепановић (50 краул, 200 краул, 50 делфин, 100 делфин и 200 делфин), Иван Ленђер (50 делфин, 50 краул и 100 краул), Чаба Силађи (50 прсно, 100 прсно и 50 краул), Урош Николић (50 краул, 100 краул, 200 краул), Алекса Бобар (50 краул, 100 краул, 200 краул) и Никола Аћин (50 краул, 100 краул, 200 леђно).

Стручни тим ће чинити поред селектора  Игора Беретића и савезни тренер Себастијан Хигл.

Резултате можете пратити на линку http://plavalna-zveza.si/online/index.html

Пливачки клуб "Велика Кикинда" позива све на традиционално дружење на старом месту на затвореном базену СЦ "Језеро" у Кикинди у суботу 21. априла на такмичењу "Пролећни куп Баната".

Шта Вас тамо чека можете сазнати овде.

 

Пливачки клуб "Пират" из Крагујевца позива пливачку и ширу јавност на међународно такмичење "Пират опен" у суботу, 21. априла о.г. на базене СЦ "Парк" у Крагујевцу.

Пропозиције такмичења можете прочитати овде.

 

Пливачки клуб "Црвена Звезда" из Београда овог викенда организује међународни пливачки митинг "Све пролази, Звезда траје" у суботу, 21. априла 2018. године на затвореном базену Милан Гале Мушкатировић.

Програм такмичења можете наћи овде.

 

На базену СЦ "Нови Београд" у Београду у организацији ПК "11. Април" од 13. до 15. априла одржаће се 3 такмичења:

Велика награда 11. Априла - део регионалног такмичења Велика награда које је уједно и квалификаторно такмичење за остваривање норми за ЈОГ 2018 - детаље такмчења можете прочитати овде.  

Пливко 2018 - о овом такмичењу за најмлађе можете више сазнати овде. 

11. Април мастерс 2018 - сада већ традиционално такмичење за мастерсе чије пропозиције можете прочитати овде.