Дугогодишње партнерство и сарадња ове две еминентне куће допринела је у многоме развоју пливачког спорта, као и његовом развоју код млађих генерација. Пливачки савез Србије изузетно цени сарадњу са свим својим партнерима, а нарочито смо задовољни истом, са Арена брендом и њеним ексклузивним дистрибутером, компанијом Трипл Џамп. Поменуто партнерство је савезу омогућило употребу и коришћење врхунске пливачке опреме за његове репрезентативце. Овај пословни однос између врхунског спортског бренда, угледне српске компаније и нашег савеза, у претходним годинама произвео је укупно 19 медаља на европским и светским првенствима и олимпијским играма младих и јуниора.

Председник Пливачког савеза Србије, Борис Дробац истакао је да је велика част што Савез наставља сарадњу са компанијом која је много учествовала у успесима Пливачког савеза Србије у претходним годинама. “ Оно што увек потенцирамо је да пливање јесте индивидуални, али у великој мери и тимски спорт јер успех долази управо из синергије свих учесника тима који чине  спортисти, тренери и сви партнери који функционишу заједно. Арена је дала добар део себе у све што је Савез радио. Ово је 4. година сарадње и ми ћемо се као Пливачки савез трудити да оправдамо указано поверење. Желели бисмо да се захвалимо свом партнеру Арена што препознаје квалитет, што су уз нас и што подржавају спорт и пливање.”

Катарина Миленковић Арена бренд менаџер говорила је у име генералног заступника Арена бренда Трипл џамп и истакла да је Арена увек била уз спортисте и за спортисте и да све своје производе и производњу базира на искуствима и утицсцима оних за које се опрема прави. „ Арена и генерални заступник бренда Трипл џамп увек су са задовољством подржавали спорт и врхунске спортисте, а посебно младе и у нашем новом циклусу подржаћемо све активности Развојног програма Пливачког савеза Србије.“

Пливачи и репрезентативци изнели су своје захвалности партнеру Пливачког савеза и истакли квалитет и значај опреме Арена бренда који је увек њихов избор број један.