Latest

The latest news from the Joomla! Team

Пливачки клуб "Динамо" из Панчева 26. јуна 2022. године организује међународно пливачко такмичење "Карневал Панчева 2022" на отвореном базену СРЦ "Стрелиште" у Панчеву.

Сви заинтересовани више о такмичењу могу прочитати овде, а више о самом клубу можете прочитати на страници клуба www.pkdinamo.org.rs/ 

  

Пливачки клуб "Расина"  у суботу, 25. јуна 2022. годиме организује пливачку манифестацију Видовдански куп 2022 у Крушевцу. 

Више детаља о правилима такмичења можете прочитати овде

Штафета Србије пласирала се у финале на ФИНА Светском првенству у пливању.

Храбри момци Велимир Стјепановић, Урош Николић, Андреј Барна и Никола Аћин изборили су финале за Србију у дисциплини 4x100 краул у конкуренцији мушкараца.

Србија ће по први први пут имати учеснике у финалној трци у овој дисциплини!

Велимир, Урош, Андреј и Никола су се квалификовали са испливаним резултатом 3:14,26. 

Вечерас навијамо за Србију у 19:36, трке можете пратити преко линка овде.

 

Пливачки савез Србије у складу са календаром такмичења за 2022. годину на базену СЦ "Нови Београд" организује

Летње појединачно и екипно првенство Србије за кадете од 1. до 3. јула 2022. године.

Такмичењe је појединачно и екипно и траје 3 дана у 6 делова. Сатницу такмичења ћемо накнадно објавити у складу са прелиминарним пријавама. Напомињемо неколико важних података у вези са процедуром пријављивања за првенство.

Пливачки клуб "Валис" из Ваљева и ове године организује међународно пливачко такмичење "Петница куп" на базену СРЦ "Петница" код Ваљева 18. јуна 2022. године.

 

Овде можете више пратити ово такмичење.

 

Пливачки савез Србије обавештава пливачку јавност да ће се Летње појединачно и екипно првенство Србије за јуниоре и у апсолутној конкуренцији одржати у Београду, на базену Завода за спорт и медицину спорта РС на Кошитњаку у Ул. Благоја Паровића 150 од четвртка 09. јуна до недеље 12. јуна 2022. године.

Такмичење ће бити појединачно и екипно и почеће са јутарњим тркама у 10:00 (расплив у 09:00) и са финалима у 18:00 (расплив у 17:00).

Пливачки савез Србије задржава право да измени сатницу и редослед дисциплина о чему ће сви бити благовремено обавештени.

 Скрећемо пажњу да ће такмичење бити отворено за публику, али да ће се улаз наплаћивати 200 динара дан или 500 динара комплет за сва 4 дана. Улазак на објекат ће бити организован и контролисан.