Пливачки савез Србије обавештава пливачку и ширу јавност да ће се  Државно првенство у пливању на 5000m одржати у Београду, на Ади Циганлији, код судијског торња, у недељу 08. августа 2021. године.

Такмичење ће се одржати у складу са свим препорукама надлежних институција и у складу са Здравственим протоколом ПСС. Линк за пријаве моете пронаћи овде.

У склопу развојног програма дисциплине, позивамо све заинтересовање пливаче који желе да наступе на овом првенству да пошаљу пријаве.

Обавештавамо све потенцијалне учеснике да у случају да дође до великог броја пријављених учесника, водећи рачуна првенствено о здрављу и добробити свих учесника, Пливачки савез Србије задржава право да организује више трка, о чему ће сви бити благовремено обавештени. Сви учесници државног првенства морају бити регистровани у Пливачког савезу Србије.

Пливачки савез Србије задржава право да, у броју у односу на пријаве пливача за државно првенство, прихвати и наступ пливача који нису регистровани, али њихов резултат неће бити уврштен у базу и сваки наступ ће бити условљен потписивање Изјаве о наступу на сопствену одговорност.

Протокол такмичења можете прочитати овде

Скрећемо пажњу да ће, у складу са препорукама надлежних институција и у складу са Здравственим протоколом ПСС, улазак на трибине бити организован и контролисан.

Захваљујемо се свима на разумевању.