Пливачки савез Србије под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије у Београду у Националном тренажном центру Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку у периоду од 24. до 28. октобра 2022. године одржао је Развојни камп 2022 по јединственом програму који је прилагођен специфичностима узраста. Резултате са овогодишњег тестирања на кампу можете преузети овде.

 

 

Важно обавештење: Обавештавамо све чланове да, услед померања почетка зимске сезоне на пливалишту на Кошутњаку, померамо датум одржавања Развојног кампа планираног за 19-23.09.2022. године за октобар 2022. године, а тачан датум ћемо објавити по добијању информације о почетку рада базена. 

Серија Развојних кампова у оквиру развојног програма Пливачког савеза Србије наставља се и у 2022. години. 

Већ традиционално, Пливачки савез Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије одржаће у Београду у Националном тренажном центру Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку развојне кампове по јединственом програму који је прилагођен специфичностима узраста.   

   Датуми одржавања кампова у 2022. години:       

  • 24-28.11.2022.         

за пливаче даљинског и маратонског пливања:

  • 17-22.07.2022.*измена датума           

 

Овај документ представља општи преглед плана и програма активности за 2022. годину и подложан је променама. Такмичари и тренери су у обавези да буду упознати са роковима, правилима, обавезама и правима садржаним у поступку и свим документима везаним за овај програм.

НАПОМЕНА: Пливачки савез Србије може отказати или одложити овај програм о чему ће обавестити све заинтересоване у најкраћем могућем року.